Поліція Житомирщини працюватиме у посиленому варіанті несення служби » Новини Житомира
 
 


Поліція Житомирщини працюватиме у посиленому варіанті несення служби

Автор: news_maker від 28-12-2018, 23:46, переглядів: 865

Поліція Житомирщини працюватиме у посиленому варіанті несення служби

Поліцейські області проводять додаткові профілактичні заходи для забезпечення належного правопорядку та безпеки громадян під час проведення масових гулянь та інших святкових заходів.

На території області тривають масові заходи, пов’язані із зустріччю Нового року та Різдва. У цей період працівники підрозділів поліції Житомирщини працюють у посиленому варіанті несення служби. Особливу увагу правоохоронці приділяють посиленню правопорядку у місцях масового перебування людей: на святкових ярмарках та поблизу головних ялинок населених пунктів, біля культових та релігійних споруд тощо.

Ситуаційний центр ГУНП координує діяльність підрозділів поліції для забезпечення дотримання безпеки та правопорядку на вулицях населених пунктів області.

Безпосередньо у ніч з 31 грудня 2018 на 1 січня 2019 років на охорону публічного порядку заступлять близько 650 поліцейських і бійців Національної гвардії. Масові заходи заплановані майже у всіх районних центрах області, зокрема відбудуться святкові концерти та вуличні вистави. Очікується участь у них понад 8 тисяч громадян. Правоохоронці працюватимуть безпосередньо у місцях проведення заходів.

Працівники поліції бажають усім жителям регіону світлих та радісних свят і нагадують про існуючі заборони щодо вживання спиртного у громадських місцях, а також закликають обмежити використання піротехнічних засобів.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: