В прокуратурі області розбиралися з безпідставними перевірками бізнесу » Новини Житомира
 
 


В прокуратурі області розбиралися з безпідставними перевірками бізнесу

Автор: news_maker від 27-02-2013, 13:42, переглядів: 1 303

В прокуратурі області розбиралися з безпідставними перевірками бізнесу

Проведення таких перевірок стало причиною проведення колегії прокуратури області. Як повідомив присутнім керівникам різноманітних контролюючих установ прокурор області Ігор Проценко, минулого року в нашому регіоні здійснено понад 50 тисяч перевірок підприємців. Чверть з них були позапланові, і в більшості випадків вони виявилися неефективними та безрезультатними. На колегії констатували, що непоодинокими є випадки проведення контролюючими та правоохоронними органами перевірок за відсутності правових підстав, є також приклади необґрунтованого призупинення діяльності суб’єктів господарювання.

Перший заступник прокурора області Анатолій Чумаченко зауважив, що вжитими заходами вже значно зменшено кількість випадків безпідставного втручання у підприємницьку діяльність. На вимогу наглядачів законності з графіків перевірок виключено майже 200 суб’єктів підприємництва.

Нагадуємо, що у прокуратурі області діє телефон "гарячої лінії". Підприємці, які вважають, що їх права порушені, можуть звертатись за номером 41-27-01.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: