Вихователька одного з дитячих садочків Житомира грабувала дітей, поки вони спали » Новини Житомира
 
 


Вихователька одного з дитячих садочків Житомира грабувала дітей, поки вони спали

Автор: news_maker від 30-12-2018, 16:07, переглядів: 877

Вихователька одного з дитячих садочків Житомира грабувала дітей, поки вони спали

У злодіяннях 23-річну працівницю одного із житомирських дошкільних закладів викрили оперативники Управління карного розшуку ГУНП. Викрадені у дітей золоті сережки та підвіски вихователька здавала до ломбардів. У ході розпочатого досудового розслідування поліцейські перевіряють жінку на причетність до інших правопорушень.

– Ми отримали відомості про те, що в одному із дошкільних навчальних закладів м. Житомира хтось краде у дітей ясельної групи золоті прикраси. Тож у ході перевірки цієї інформації і вдалося викрити причетну до низки подібних фактів особу, - розповів начальник Управління карного розшуку ГУНП Житомирщини Олександр Петрущенко.

За зібраними правоохоронцями свідченнями батьків маленької вихованки дитсадка, їх дитина повернулась додому без однієї сережки. Однак, спершу вирішили, що дівчинка могла десь загубити прикрасу. Підозри ж серед батьків виникли згодом, коли сталось іще кілька подібних випадків повернення дітей додому без підвісок на ланцюжку або лише з однією прикрасою на вушках.

У результаті проведених перевірок оперативники карного розшуку знайшли схожу за прикметами прикрасу, зниклу у дитини, в одному із місцевих ломбардів. Як викрилось, її здала вихователька цього ж дитсадка.

23-річна жінка свою вину визнала. За її словами, на вчинення злочинів її штовхнули боргові зобов’язання. Прикраси вона знімала, поки діти спали, і в той же день здавала їх до ломбардів, виручаючи 200-300 гривень.

Нині поліцейські обґрунтовано підозрюють жінку у причетності до принаймні 5 подібних фактів. Кримінальне провадження відкрито за ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. За чинним законодавством горе-виховательці може загрожувати покарання – від піврічного арешту до 5 років позбавлення волі.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: