Житомирянці, яка підбурювала підприємця до надання хабара, повідомлено про підозру у скоєнні злочину » Новини Житомира
 
 


Житомирянці, яка підбурювала підприємця до надання хабара, повідомлено про підозру у скоєнні злочину

Автор: news_maker від 1-01-2019, 00:27, переглядів: 833

Житомирянці, яка підбурювала підприємця до надання хабара, повідомлено про підозру у скоєнні злочину

Під процесуальним керівництвом прокуратури Житомирської області триває досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом заволодіння чужим майном шляхом зловживання довірою та підбурюванні до надання неправомірної вигоди службовій особі, яка займає відповідальне становище, скоєне жителькою Житомира.

27 грудня 2018 року, за погодженням з прокуратурою області, особі повідомлено про підозру у скоєнні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 15, ч.1 ст. 190, ч.4 ст. 27, ч. 2 ст. 15, ч. 3 ст. 369 КК України.

Досудовим розслідуванням установлено, що 50-річна житомирянка, дізнавшись, що місцевий підприємець звернулася до Департаменту містобудування та земельних відносин Житомирської міськради щодо оформлення права власності на добудову, розташованій на орендованій земельній ділянці, запропонувала все «владнати» за 1500 доларів США, які нібито вона передасть посадовій особі.

У подальшому, ввівши в оману місцевого підприємця, повідомила, що для виготовлення нового технічного паспорта вже необхідно 150 доларів США, які одержала в офісному приміщенні, ніби також для передачі керівнику департаменту.

Однак, завдяки злагодженим діям прокуратури, правоохоронних органів та співробітників Управління Служби безпеки України в області, злочинні дії зловмисниці було викрито.

Наразі триває досудове розслідування, яке проводить слідче управління Головного управління Нацполіції в області.

Санкція суворішої – 369 статті, ч. 3 КК України передбачає покарання - позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: