У Житомирі поліція встановила молодиків, які побили та обікрали двох юнаків » Новини Житомира
 
 


У Житомирі поліція встановила молодиків, які побили та обікрали двох юнаків

Автор: news_maker від 5-01-2019, 01:20, переглядів: 1 088

У Житомирі поліція встановила молодиків, які побили та обікрали двох юнаків

Двох 16-річних парубків правоохоронці викрили у причетності до грабежу студентів, що стався у центрі міста під ранок 1 січня. Викрадені речі вилучені. Усі обставини з’ясовуються у рамках подальшого досудового розслідування.

2 січня до Житомирського відділу поліції звернулись двоє 17-річний юнаків із повідомленням про пограбування. За їх словами, у новорічну ніч на одній з центральних вулиць Житомира у них відбувся конфлікт з незнайомими молодиками. У результаті ті вдарили заявників і, відібравши у них вартісні мобільні телефони, втекли.

Відповідні відомості були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України.

– Для встановлення причетних до злочину поліцейські провели низку першочергових заходів, у тому числі проаналізували записи камер відеоспостереження, і встановили ймовірно причетних до грабежу осіб, - повідомив начальник Житомирського ВП ГУНП Михайло Сорока.

Викритими у вчиненні злочину виявились двоє 16-річних молодиків. Викрадені у заявників речі у них вилучені. Нині у рамках подальшого розслідування кримінального провадження поліція встановлює усі обставини події.

За чинним законодавством подібні протиправні дії караються позбавленням волі на строк від 4 до 6 років.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: