Поліцейські затримали жителя Чуднівщини за підозрою у завданні смертельних травм товаришу » Новини Житомира
 
 


Поліцейські затримали жителя Чуднівщини за підозрою у завданні смертельних травм товаришу

Автор: news_maker від 12-01-2019, 14:24, переглядів: 627

Поліцейські затримали жителя Чуднівщини за підозрою у завданні смертельних травм товаришу

6 січня у с. П’ятці у приватному будинку було виявлено тіло господаря. Поліцейські встановили, що смертельні травми йому завдав товариш по чарці. Нині чоловіка затримано, йому оголошено про підозру у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень.

Повідомлення про виявлення мертвим 54-річного жителя с. П’ятки надійшло до Чуднівського відділення поліції опівдні 6 січня. Чоловіка у власному будинку знайшли місцеві жителі.

- Під час першочергових заходів та огляду місця події поліцейські звернули увагу на синці на обличчі померлого, - коментує начальник Чуднівського відділення поліції Анатолій Корнієць. – А розпитавши місцевих жителів, ми з’ясували, що, хоча господар і проживав самотньо, але напередодні його бачили у компанії місцевого жителя, з яким той вживав спиртне.

Тіло загиблого направили для проведення судово-медичної експертизи. Тим часом правоохоронці відтворили останній день життя чоловіка та розшукали його товариша. Попередньо встановлено, що 5 січня загиблий разом із 50-річним односельцем разом чаркували біля сільського клубу. Саме тоді між ними виник конфлікт і молодший товариш наніс старшому кілька ударів по голові. А потім дотягнув чоловіка до його ж дому, вклав до ліжка, а сам переночував у сусідній кімнаті. На ранок, побачивши, що господар помер, він утік.

За висновками експертів, смерть чоловіка настала унаслідок завданої черепно-мозкової травми. Поліцейські затримали причетного до злодіяння у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України. Нині йому оголошено про підозру у нанесенні смертельних тілесних ушкоджень.

Триває досудове розслідування. Відповідно до ч.2 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Чоловікові може загрожувати від 7 до 10 років позбавлення волі.

Поліцейські затримали жителя Чуднівщини за підозрою у завданні смертельних травм товаришу

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: