Упродовж доби вогнеборці Житомирщини ліквідували 9 пожеж » Новини Житомира
 
 


Упродовж доби вогнеборці Житомирщини ліквідували 9 пожеж

Автор: news_maker від 12-01-2019, 17:04, переглядів: 850

Упродовж доби вогнеборці Житомирщини ліквідували 9 пожеж

12 січня о 00:39 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яній господарчій будівлі у с. Червона Волока Лугинського району. Про це рятувальників сповістили селяни, які прокинулись посеред ночі від гучного тріскотіння шиферу.

По прибуттю чергового караулу вогнеборців до місця виклику полум’ям було охоплено приміщення загальною площею 28 кв. м. Вогонь перекинувся на дерев’яний дім, розташований у кількох метрах від осередку займання.

Внаслідок надзвичайної події загиблих та травмованих не виявлено. Бійцям ДСНС довелось гасити пожежу усю ніч. Тривалий час необхідно було розбирати зруйновані полум’ям конструкції. О 07:50 пожежу ліквідовано. Вогонь устиг знищити господарчу будівлю. Дім вогнеборцям вдалося вберегти від цілковитого руйнування. Полум’ям знищено покрівлю та 6 кв. м перекриття оселі.

Крім того упродовж минулої доби вогнеборці ліквідували ще 8 пожеж на Житомирщині. Усі загоряння зафіксовано у різних районах області і виникли вони у переважній більшості – в житловому секторі.

Внаслідок усіх пожеж загиблих та травмованих не виявлено. Причини загорянь наразі встановлюють фахівці.

Упродовж доби вогнеборці Житомирщини ліквідували 9 пожеж

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: