На Звягельщині у пограбуванні оселі пенсіонера викрито двох молодиків » Новини Житомира
 
 


На Звягельщині у пограбуванні оселі пенсіонера викрито двох молодиків

Автор: news_maker від 13-01-2019, 01:59, переглядів: 864

На Звягельщині у пограбуванні оселі пенсіонера викрито двох молодиків

Працівники поліції Новоград-Волинського району розшукали двох парубків, причетних до пограбування будинку жителя с. Токарева. Старшого з них взято під варту. Розслідування триває.

9 січня до Новоград-Волинського відділу поліції звернувся 69-річний житель с. Токарева. За його словами, близько опівдня він повернувся додому та помітив, що двоє молодиків нишпорять у кімнаті його будинку. Поява господаря, вочевидь, налякала зухвальців. Ті одразу ж втекли, вистрибнувши через вікно та прихопивши разом гроші, які встигли знайти у схованці.

На місці події працювали слідчо-оперативна група та група реагування патрульної поліції. Правоохоронці з’ясували, що до оселі парубки потрапили через вікно, вийнявши у ньому шибку. Також пенсіонер поділився з поліцейськими власними підозрами щодо осіб можливих зловмисників.

– Уже за півгодини проведення першочергових заходів, перевіряючи наявні відомості, працівники сектору патрульної поліції затримали на сільській вулиці двох місцевих жителів – 26-річного раніше судимого за крадіжку та 17-річного молодиків, - розповів начальник Новоград-Волинського відділу поліції Юрій Кононенко. – Свою причетність до вчинення злочину вони визнали.

Старшого з підозрюваних було затримано у порядку ст.208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального кодексу України. Нині у рамках досудового розслідування, розпочатого за ч.2 ст.186 (Грабіж) ККУ встановлюються усі обставини події. За чинним законодавством подібні протиправні дії караються позбавленням волі на строк від чотирьох до восьми років.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: