У Брусилові на пожежі в оселі загинуло двоє людей » Новини Житомира
 
 


У Брусилові на пожежі в оселі загинуло двоє людей

Автор: news_maker від 14-01-2019, 23:26, переглядів: 1 002

У Брусилові на пожежі в оселі загинуло двоє людей

13 січня об 11:09 до Служби порятунку «101» смт Брусилів надійшло повідомлення про загоряння у приватному житловому будинку на одній із вулиць райцентру.

Як згодом стало відомо, в оселі проживали 93-річна власниця із 67-річним сином. Чоловік мав проблеми зі здоров’ям та пересувався за допомогою палиці. Виявив загоряння сусід, який приходив допомагати по господарству. Того дня йому ніхто не відкрив двері, а у вікні він побачив сірий дим. Сусід одразу зателефонував родичам.

По приїзду вони крізь вікно потрапили у веранду. Коли відкрили двері, в оселі спостерігалося сильне задимлення, зайти в середину було не можливо. Тоді родичі одразу викликали вогнеборців та повідомили, що там повинні знаходитися люди.

На ліжку в одній із кімнат бійці ДСНС виявили загиблу літню жінку. В іншій, де й був осередок займання – там горіли ліжко та підлога, знайшли тіло чоловіка. Об 11:25 пожежу локалізовано, а об 11:33 ліквідовано.

За попередніми даними, займання сталося через необережність під час куріння. Біля ліжка загиблого сина фахівці ДСНС знайшли цигарки та недопалки. Зі слів родичів, чоловік палив у ліжку. Остаточна причина пожежі наразі встановлюється.

У Брусилові на пожежі в оселі загинуло двоє людей
У Брусилові на пожежі в оселі загинуло двоє людей

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: