"Навести лад на дорогах Житомирщини" намагалися сьогодні громадські організації міста » Новини Житомира
 
 


"Навести лад на дорогах Житомирщини" намагалися сьогодні громадські організації міста

Автор: news_maker від 1-03-2013, 18:46, переглядів: 1 122

"Навести лад на дорогах Житомирщини" намагалися сьогодні громадські організації міста

"Наведемо лад на дорогах Житомирщини" – під таким гаслом провели сьогодні мітинг піди стінами "Облавтодору" представники громадських організацій, приватних перевізників та водії служб таксі.

Приводом для цієї акції став незадовільний стан доріг в нашому регіоні:"Ви запитуєте, де у нас жахливі дороги? До прикладу, вул. Баранова, там дорога взагалі ніяка. По вулиці Корольова дорога розбита вщент. Скрізь по всьому місту дороги просто жахливі, навіть тротуари з вибоїнами, що вночі можна ноги зламати. У сторону, як їхати на Бердичів, дороги ще гірші".

"Я це навіть дорогами назвати не можу. Хіба що більш-менш нормальної якості та дорога, яку робили до Євро-2012. Все інше – взагалі нікуди не годиться. А найбільше нас цікавить те, куди гроші витрачають?", – висловили свої думки мітингувальники.

Однак керівництво "Облавтодору" відмовилося від спілкування з учасниками акції. Організатори пікету кажуть, що збираються влаштувати подібну акцію у Києві. Долучитися до неї збираються представники усіх областей.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: