Поліцейські викрили житомирянина у причетності до десятка фактів крадіжок з автомобілів » Новини Житомира
 
 


Поліцейські викрили житомирянина у причетності до десятка фактів крадіжок з автомобілів

Автор: news_maker від 17-01-2019, 23:19, переглядів: 943

Поліцейські викрили житомирянина у причетності до десятка фактів крадіжок з автомобілів

Правоохоронці обґрунтовано підозрюють 19-річного житомирянина у причетності до щонайменше десятка фактів обкрадання чужих автомобілів у мікрорайоні Богунія обласного центру. Досудове розслідування триває.

Молодика затримали 12 січня патрульні та оперативники Житомирського відділу поліції під час спроби вчинення нового злочину. У дворі багатоповерхівки хлопець намагався викрасти з чужого «Ланоса» речі, розбивши скло водійських дверцят. Затриманий був доставлений до відділку поліції для подальшого з’ясування усіх обставин.

– Є відомості, що 19-річний молодик може бути причетний до низки аналогічних злодіянь, зареєстрованих по мікрорайону Богунія упродовж кількох місяців. Вже встановлена його причетність до щонайменше десятка таких фактів. «Полював» переважно на автомобілі «Део Ланос» і «Део Сенс», з-під капотів яких викрадав акумулятори та знімав з коліс накладні ковпаки. Раніше до кримінальної відповідальності не притягувався, - розповів начальник Житомирського ВП ГУНП Михайло Сорока.

Нині поліція продовжує розслідування кримінальних проваджень за ч.1 ст.185 (Крадіжка) ККУ, у рамках яких перевіряє парубка до інших подібних злодіянь. За чинним законодавством за серію крадіжок йому може загрожувати до 5 років позбавлення волі.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: