Задля упередження пожеж у весняно-літній період у районах області створюватимуться пожежні депо » Новини Житомира
 
 


Задля упередження пожеж у весняно-літній період у районах області створюватимуться пожежні депо

Автор: news_maker від 2-03-2013, 11:17, переглядів: 1 601

Задля упередження пожеж у весняно-літній період у районах області створюватимуться пожежні депо

Цьогоріч одним із пріоритетних завдань обласної влади є відновлення пожежної охорони на території сільських рад. Саме створення пожежних депо у районах суттєво знизить ризик виникнення надзвичайних ситуацій і загибелі людей під час пожеж у весняно-літній період. У цьому переконаний перший заступник голови облдержадміністрації Микола Олещенко: «Створення двох-трьох пожежних депо та території сільських рад передбачатиме введення в експлуатацію додатково 90 пожежних машин. Відповідно у період засухи, що прогнозується, ми матимемо реальну можливість протидії пожежам. Більше того, таким чином вдасться налагодити дієву співпрацю з районами». На цьому посадовець наголосив 1 березня під час чергового засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.
Крім того, серед запланованих заходів протипожежної безпеки – придбання щонайменше двох пожежних автомобілів у створені районні депо. Вартість одного автомобіля коливається у межах 600-700 тис. грн.
Із метою профілактики пожеж розроблені методичні рекомендації органам влади та місцевого самоврядування, що передбачають комплекс організаційних і практичних заходів.
Також під час засідання комісії було розглянуто питання щодо готовності структурних підрозділів облдержадміністрації, обласних управлінь, установ, організацій, райдержадміністрацій, міськвиконкомів до пропуску льодоходу, повені та паводків у 2013 році, щодо порушення охоронних зон інженерних мереж об’єктів енергопостачання, приведення до відповідної категорійності електропостачання струмоприймачів, які забезпечують життєдіяльність населених пунктів, функціонування закладів охорони здоров’я, інших об\'єктів соціальної сфери, затвердження комплексного плану заходів щодо збереження та розвитку фонду захисних споруд цивільного захисту (цивільної оборони) на 2013-2014 рік і підвищення безпеки дорожнього руху в області.

Задля упередження пожеж у весняно-літній період у районах області створюватимуться пожежні депо

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: