В ДТП на Житомирщині загинула жінка та двоє дітей травмувалися » Новини Житомира
 
 


В ДТП на Житомирщині загинула жінка та двоє дітей травмувалися

Автор: news_maker від 25-01-2019, 17:21, переглядів: 976

В ДТП на Житомирщині загинула жінка та двоє дітей травмувалися

Унаслідок зіткнення автомобіля «Mitsubishi» з відбійником загинула одна з пасажирок. Водій та інші пасажири, серед яких двоє дітей, з травмами були доставлені до лікувальних закладів м. Житомира. Поліцією розпочато досудове розслідування.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 24 січня близько 15.10 на 162 км автодороги Київ-Чоп, у с. Болярці Житомирського району.

Попередньо встановлено, що водій автомобіля «Mitsubishi Lancer», 40-річний житель м. Дніпра, рухаючись у напрямку м. Рівного, не впорався з керуванням та здійснив зіткнення з металевим відбійником.

Унаслідок ДТП пасажирка автомобіля, 67-річна жителька м. Дніпра, загинула на місці події. Водій та ще троє пасажирів цього автомобіля, 36-річна жінка, 3-річний хлопчик та 3-місячна дівчинка, усі жителі м. Дніпра, отримали травми та були доставлені до лікувальних закладів м. Житомира.

Нині триває з’ясування всіх обставин події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.



В ДТП на Житомирщині загинула жінка та двоє дітей травмувалися

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: