На трасі Київ - Чоп у смертельне ДТП потрапили харків’яни » Новини Житомира
 
 


На трасі Київ - Чоп у смертельне ДТП потрапили харків’яни

Автор: news_maker від 28-01-2019, 21:30, переглядів: 823

На трасі Київ - Чоп у смертельне ДТП потрапили харків’яни

Фатальна дорожньо-транспортна пригода сталася 27 січня близько 3.00 на 73 км автодороги Київ-Чоп, у с. Йосипівці Брусилівського району. У результаті ДТП одна людина загинула, ще троє – травмовані. Поліція встановлює всі обставини події.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Брусилівського відділення поліції та працівники ДСНС, які надавали допомогу у звільненні заблокованих в автомобілях людей.

Попередньо встановлено, що водій автомобіля «Opel Vectra», 48-річний житель Харківської області, рухаючись у напрямку м. Києва, вчинив зіткнення з вантажівкою ГАЗ під керуванням 38-річного жителя Житомирського району, що стояла на правій стороні проїжджої частини.

У результаті ДТП пасажир автомобіля «Opel», 65-річний житель Харківської області, від отриманих травм загинув на місці події. Водія цього ж автомобіля з травмами було ушпиталено до реанімаційного відділення Брусилівської райлікарні.

Також травми у вигляді забоїв та переломів отримали водій автофургона ГАЗ та його пасажир, 40-річний житомирянин. Їх доставили до місцевої лікарні.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Поліція з’ясовує всі причини та обставини події.

На трасі Київ - Чоп у смертельне ДТП потрапили харків’яни
На трасі Київ - Чоп у смертельне ДТП потрапили харків’яни

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: