З перемогою повернувся житомирський кікбоксер Володимир Демчук з відкритого всеукраїнського чемпіонату серед студентів » Новини Житомира
 
 


З перемогою повернувся житомирський кікбоксер Володимир Демчук з відкритого всеукраїнського чемпіонату серед студентів

Автор: admin від 5-03-2013, 20:11, переглядів: 2 026

З перемогою повернувся житомирський кікбоксер Володимир Демчук з відкритого всеукраїнського чемпіонату серед студентів

Вже вдруге такі змагання проходили у столиці нашої держави впродовж перших трьох днів березня. За ваговими категоріями всіх учасників об’єднали у дванадцять груп. Житомирянин здобув впевнену перемогу, успішно провівши два поєдинки у своїй групі. До речі, в першому бою йому дістався іменитий суперник – знаний в Україні кікбоксер, Заслужений майстер спорту, киянин Руслан Мельник. Це був своєрідний реванш, каже Володимир Демчук. Адже саме цьому супернику він програв чотири роки тому:"На той час моя технічна підготовка трохи відставала, але от пройшло чотири роки, і я його переміг. Звичайно, приємно з такою людиною боксувати. Ну, і перемагати. З ним я вже зустрічався на ринзі раніше, тож більш-менш був у курсі його манери бою. Що ж до інших суперників, то часто буває так, що зустрічаєшся на ринзі з ними вперше, тож, звісно, є певне хвилювання. Проте, насправді, перед боєм не треба думати, що і як робити. Треба виходити в ринг і вже там вирішувати як працювати проти суперника".

Цей чемпіонат – один з етапів підготовки Володимира Демчука до всесвітніх ігор з бойових мистецтв, що проходитимуть наприкінці жовтня у Санкт-Петербурзі. Наразі Володимир Демчук – єдиний кікбоксер з Житомирщини, який виборов іменну ліцензію на участь у цих змаганнях, каже тренер спортсмена – заслужений тренер України В'ячеслав Гопанчук.

А ще – підкреслює: аби здобути нагороди, треба активно і наполегливо працювати. Його підопічний погоджується, але поки що просто радіє черговій перемозі:
"Перемогу на цих змаганнях я присвятив своїй мамі. І напередодні свята 8 березня хочу привітати усіх дівчат та жінок. Бажаю вам міцного здоров'я, краси і кохання. Завжди будьте такими ж гарними і усміхненими".

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: