За хабар у 4 земельні ділянки затримано керівника державного екологічного контролю Житомирщини » Новини Житомира
 
 


За хабар у 4 земельні ділянки затримано керівника державного екологічного контролю Житомирщини

Автор: news_maker від 30-01-2019, 13:28, переглядів: 1 167

За хабар у 4 земельні ділянки затримано керівника державного екологічного контролю Житомирщини

30.01.2019 за процесуального керівництва військової прокуратури викрито та затримано начальника Управління державного екологічного нагляду (контролю) у Житомирській області.

Затримання відбулося за оперативного супроводження відділу по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю УСБУ в Житомирській області слідчими слідчого відділу УСБУ в Житомирській області.

Наприкінці жовтня 2018 року державний службовець висунув двом членам одного з садівничих кооперативів протиправну вимогу про надання йому неправомірної вигоди у виді передачі права постійного користування на чотири земельні ділянки садівничого кооперативу вартістю 120 тисяч гривень. За таку «винагороду» він пообіцяв ненарахування штрафу за незаконну рубку лісу на території садівничого кооперативу, а також непроведення в подальшому його підлеглими перевірок цього кооперативу.

30.01.2019 на вимогу вказаної службової особи один з членів садового кооперативу передав в якості неправомірної вигоди документи на указані земельні ділянки. Після цього підозрюваний був затриманий в порядку ст. 208 КПК України.

На даний час проводяться першочергові слідчі та процесуальні дії. Затриманому держслужбовцю готується повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України, звернення до суду з клопотаннями про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою та відсторонення від займаної посади.

За хабар у 4 земельні ділянки затримано керівника державного екологічного контролю Житомирщини

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: