Військовою прокуратурою затримано «майстра лісу», який отримав 8 600 гривень хабара » Новини Житомира
 
 


Військовою прокуратурою затримано «майстра лісу», який отримав 8 600 гривень хабара

Автор: news_maker від 1-02-2019, 05:31, переглядів: 823

Військовою прокуратурою затримано «майстра лісу», який отримав 8 600 гривень хабара

31.01.2019 за процесуального керівництва військової прокуратури Житомирського гарнізону Центрального регіону України та оперативного супроводу працівників управління захисту економіки в Житомирській області слідчими слідчого відділу УСБУ в Житомирській області задокументовано факт одержання неправомірної вигоди, поєднаного з вимаганням, майстром лісу одного з державних підприємств «Олевського лісгоспу».

Вказана службова особа у грудні 2018 року висунула громадянину України протиправну вимогу про надання йому неправомірної вигоди в розмірі 10 000 гривень за не вжиття заходів щодо притягнення останнього до адміністративної відповідальності та за подальшу безперешкодну лісозаготівлю на території Олевського району.

У подальшому майстер-хабарник зменшив вимоги щодо розміру неправомірної вигоди та одержав її двома частинами, а саме: 09.01.2019 – в розмірі 1 600 гривень та 31.01.2019 – в розмірі 7 000 грн. Після останньої передачі грошових коштів правопорушник затриманий у порядку ст. 208 КПК України.

На даний час проводяться першочергові слідчі та процесуальні дії. Затриманому готується повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України, звернення до суду з клопотанням про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою та відсторонення від займаної посади.

Військовою прокуратурою затримано «майстра лісу», який отримав 8 600 гривень хабара

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: