Житомирянам у найближчий час можуть підвищити квартплату » Новини Житомира
 
 


Житомирянам у найближчий час можуть підвищити квартплату

Автор: admin від 6-03-2013, 17:27, переглядів: 1 284

Житомирянам у найближчий час можуть підвищити квартплату

Як пояснив начальник департаменту бюджету та фінансів міськради Сергій Гаращук, це питання давно назріло, адже через невідповідність тарифів до їх собівартості половина житомирських ЖЕКів спрацювали зі збитком.

"У 2012 році погіршили результати роботи усі 12 ЖЕКів. Основною причиною є незмінний впродовж кількох років тариф, який останній раз переглядався в 2010 році. Лише мінімальна зарплата за цей період зросла на 30%. А вона займає в структурі тарифу на житлово-комунальні послуги понад 70%".

Проекти рішень міськвиконкому про нові тарифи на послуги одинадцяти ЖЕКів (№ 1, 3, 5, 6, 8, 9, 11, 13, 14, 15, 16) та двох ОСББ ("Затишна оселя – 25" та "Льоноцвіт – 100" ) опубліковані на сайті Житомирської мерії. У Додатках рішень подані тарифи на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій окремо по кожному будинку та перелік і періодичність обов'язкових послуг. У разі прийняття виконкомом такого рішення воно набуває чинності через 15 днів від дня його офіційного оприлюднення в друкованих засобах масової інформації.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: