Поліцейські у Житомирі розшукали чоловіка, який наніс кілька ударів житомирянину та відібрав мобільний » Новини Житомира
 
 


Поліцейські у Житомирі розшукали чоловіка, який наніс кілька ударів житомирянину та відібрав мобільний

Автор: news_maker від 5-02-2019, 06:03, переглядів: 851

Поліцейські у Житомирі розшукали чоловіка, який наніс кілька ударів житомирянину та відібрав мобільний

Увечері 2 лютого у центрі м. Житомира було поранено 23-річного місцевого жителя. Нападник відібрав у нього мобільний телефон та втік. Оперативники карного розшуку встановили особу розбійника та разом з патрульними поліцейськими затримали його. Нині триває досудове розслідування.

До Житомирського відділу поліції близько 20.20 надійшло повідомлення від житомирянина, який розповів, що близько півгодини тому було поранено його родича. Молодого чоловіка негайно ушпиталили до реанімаційного відділення міської лікарні. Під час оперативного втручання лікарі діагностували проникаюче поранення грудної клітини та множинні колото-різані рани різних частин тіла.

На місці події працювала слідчо-оперативна група поліції. За попередньою інформацією, нападник наніс декілька ударів потерпілому та відібрав у нього мобільний телефон.

Про розшук причетного до нападу було повідомлено всім нарядам поліції, що працювали в місті. У результаті правоохоронці затримали 23-річного жителя обласного центру, у нього вилучили мобільний телефон пораненого. Відомо, що молодик раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення хуліганства та майнові злочини.

Нині триває з’ясування обставин події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 4 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Відповідно до чинного законодавства такі дії караються позбавленням волі на строк від 8 до 15 років із конфіскацією майна.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: