Продавцю зброї з Малина слідчі оголосили підозру » Новини Житомира
 
 


Продавцю зброї з Малина слідчі оголосили підозру

Автор: news_maker від 9-02-2019, 23:17, переглядів: 1 021

Продавцю зброї з Малина слідчі оголосили підозру

8 лютого слідчі обласного главку поліції спільно з співробітниками УСБУ в регіоні затримали відразу після вчинення злочину 36-річного жителя м. Малина. Чоловік продав тротилову шашку, електродетонатор та патрони. Під час подальших обшуків було також вилучено зброю, детонатори, вибухові речовини та інші свідчення протиправної діяльності.

Затримання продавця стало результатом спецоперації правоохоронців з викриття угрупування торговців зброєю та вибухівкою.

За наявною інформацією до його складу входило четверо осіб, які скуповували вивезені зі сходу держави боєприпаси, вибухівку та зброю. А згодом їх перепродавали, підшукуючи зацікавлених у такому товарі осіб.

8 лютого слідчі Головного управління Нацполіції спільно з співробітниками УСБУ в регіоні під процесуальним керівництвом військової прокуратури Житомирського гарнізону затримали у м. Малині 36-річного місцевого жителя. Чоловік щойно продав за 1,5 тисячі гривень тротилову шашку, електродетонатор та близько сотні патронів до автоматичної зброї.

Він був затриманий у рамках повноважень ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

Цього ж дня правоохоронці провели 8 санкціонованих обшуків, у тому числі за місцями проживання причетних до угрупування. У результаті вилучено беззаперечні докази протиправної діяльності – зброю, 12 тротилових шашок, детонатори, боєприпаси, значні суми готівки та інше.

Затриманому оголошено про підозру у вчиненні правопорушень, передбачених ч.2 ст. 28 (Вчинення злочину групою осіб… за попередньою змовою…) та ч.1 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на термін до 7 років.

Тривають заходи із викриття інших членів угрупування.

Продавцю зброї з Малина слідчі оголосили підозру
Продавцю зброї з Малина слідчі оголосили підозру
Продавцю зброї з Малина слідчі оголосили підозру
Продавцю зброї з Малина слідчі оголосили підозру

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: