Поліцейські допомогли дівчині дістатись додому на Вінничину » Новини Житомира
 
 


Поліцейські допомогли дівчині дістатись додому на Вінничину

Автор: news_maker від 13-02-2019, 23:02, переглядів: 649

Поліцейські допомогли дівчині дістатись додому на Вінничину

12 лютого на службу «102» надійшло повідомлення від 20-річної жительки Вінницької області з проханням про допомогу. У ситуації розбирались працівники групи реагування патрульної поліції Любарського відділення поліції. З’ясувалось, що дівчина випадково опинилась у райцентрі і не знала, які дістатись додому, оскільки не мала коштів на проїзд.

20-річна Наталя розповіла поліцейським, що працює на підприємстві у Тульчинському районі Вінниччини. Однак близько двох тижнів тому її разом з іншими працівниками тимчасово перемістили в одну із філій виробництва, розташовану у Романівському районі Житомирщини. Дівчина відпрацювала визначений термін та збиралась повернутись додому, однак попутна автівка довезла її з смт. Романова лишень до смт. Любара. Як дістатись далі додому, Наталя не знала, оскільки не мала коштів, і зателефонувала на лінію «102».

- Коли ми прибули за викликом, то побачили розгублене дівча. Здавалось, що вона взагалі вперше опинилась поза межами власного села. Місце знаходження Наташа описувала словами «велике перехрестя та багато машин», - розповідає начальник сектору реагування ПП Олександр Татарчук.

Дівчину привезли у відділення поліції, де зігріли та розпитали про усі її перипетії. Так з’ясувалось, що дівчина з Тульчинського району Вінниччини, але, щоб повернутись додому, не має коштів, оскільки на філії підприємства їй не заплатили.

Поліцейські зібрали між собою необхідну дівчині суму, аби поїсти та придбати квитки.

- Ми відвезли Наташу до місцевої автостанції та домовились з водієм маршрутного рейсу на Бердичів, щоб він допоміг їй пересісти на автобус до Вінниці, - продовжує Олександр Татарчук.

13 лютого уранці ми зв’язались з Наталею по телефону, вона підтвердила свої пригоди та повідомила, що у неї все гаразд.

- Я уже майже дісталась власного села і щиро дякую поліцейським за допомогу. Не знаю, щоб і робила, якби не вони. І зігріли, і нагодували, і розповіли, як дістатись додому, ще й на квитки грошей дали, - щиро розповіла дівчина.

Поліцейські допомогли дівчині дістатись додому на Вінничину

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: