Протягом нічного чергування патрульні у Житомирі виявили чотирьох водіїв з ознаками сп’яніння » Новини Житомира
 
 


Протягом нічного чергування патрульні у Житомирі виявили чотирьох водіїв з ознаками сп’яніння

Автор: news_maker від 15-02-2019, 06:33, переглядів: 956

Протягом нічного чергування патрульні у Житомирі виявили чотирьох водіїв з ознаками сп’яніння

В ніч, з 13 на 14 лютого, під час патрулювання провулку Прудного у Житомирі, інспектори патрульної поліції наздогнали автомобіль Chevrolet, водій якого перед цим пошкодив інший транспортний засіб на вулиці Покровській та залишив місце ДТП. У водія автомобіля патрульні поліцейські виявили ознаки сп’яніння, оформлено відповідні адміністративні матеріали.

Інший випадок мав місце на вулиці Вітрука, а саме водій автомобіля Mazda не увімкнув покажчик повороту чим порушив правила дорожнього руху. Надалі, під час проведення обстеження водія у медичному закладі зафіксовано 1.83 проміле. На водія транспортного засобу оформлено протокол про адміністративне правопорушення за ст. 130 КУпАП та винесено постанову.

Надалі, на вулиці Дмитра Донцова, за порушення правил дорожнього руху інспектори патрульної поліції зупинили транспортний засіб Peugeot. Під час спілкування з водієм транспортного засобу патрульні виявили у останньої ознаки алкогольного сп’яніння. В ході обстеження водія у Житомирському наркологічному диспансері зафіксовано 1.33 проміле. На водія транспортного засобу оформлено протокол за ст. 130 КУпАП та винесено постанову.

Крайній випадок керування транспортним засобом з ознаками алкогольного сп’яніння патрульні зафіксували на вулиці Київській. За порушення ПДР України інспектори патрульної поліції зупинили автомобіль Renault та в ході спілкування з керманичем, патрульні виявили в останнього ознаки наркотичного сп’яніння. Пройти освідування у встановленому законом порядку водій відмовився, як наслідок патрульні поліцейські оформили протокол за ст. 130 КУпАП та винесли постанову.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: