Внаслідок пожежі в житловому будинку в Андрушівському районі вигоріла житлова кімната » Новини Житомира
 
 


Внаслідок пожежі в житловому будинку в Андрушівському районі вигоріла житлова кімната

Автор: news_maker від 18-02-2019, 00:18, переглядів: 812

Внаслідок пожежі в житловому будинку в Андрушівському районі вигоріла житлова кімната

16 лютого о 22:10 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку в с. Лісівка Андрушівського району. Про це рятувальників сповістили сусіди, відчувши через відкриту кватирку у власній оселі їдкий запах диму.

По прибуттю чергового караулу вогнеборців до місця надзвичайної події з будинку йшов густий дим. Провівши розвідку всередині оселі, вони виявили осередок займання в одній із житлових кімнат. Там горіли речі домашнього вжитку та облицювання стін і стелі. Близько години бійцям ДСНС знадобилось для гасіння пожежі і вже о 23:25 її було ліквідовано.

Внаслідок надзвичайної події ніхто не постраждав. Вогонь устиг знищити кімнату загальною площею 16 кв. м. Причину пожежі наразі встановлюють фахівці. За попередньою інформацією, власник палаючої оселі того вечора відпочивав разом зі своїм товаришем. Вони запалили свічку, від якої пізніше загорілася скатертина, а потім і килим. Господар одразу залишив дім, а його товариша виводили вже сусіди.

Крім того упродовж минулої доби вогнеборці ліквідували загоряння двох легкових автомобілів у Житомирі та Бердичеві. У Коростені ж врятували від знищення полум’ям дерев’яну господарчу будівлю та не допустили перекидання вогню на житло.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: