У Ємільчинському районі піротехніки знищили 7 артснарядів » Новини Житомира
 
 


У Ємільчинському районі піротехніки знищили 7 артснарядів

Автор: news_maker від 19-02-2019, 15:15, переглядів: 681

У Ємільчинському районі піротехніки знищили 7 артснарядів

18 лютого група піротехнічних робіт Управління ДСНС у Житомирській області знищила 7 вибухонебезпечних предметів часів минулих війн, виявлених в с. Андрієвичі Ємільчинського району.

Напередодні селяни сповістили ємільчинських рятувальників, що посеред поля вони побачили викопані підозрілі предмети. За їх словами, це тамтешні «чорні» шукачі металу відкопали знахідки. Та зрозумівши, що не зможуть здати їх в металобрухт, вони залишили на поверхні землі.

Фахівці ДСНС, які прибули до місця виклику, ідентифікували предмети як 3 артилерійські снаряди калібром 76 мм часів минулих війн. Обстеживши ділянку виявлення боєприпасів, піротехніки вилучили із землі ще 4 ідентичні артснаряди.

Усі вибухонебезпечні предмети знищено на полігоні шляхом підриву.

Рятувальники Житомирщини наголошують! Якщо ви знайшли підозрілий предмет одразу повідомте про це за номером «101». Опишіть фахівцям ДСНС місце, де ви помітили небезпечну знахідку та спробуйте її чимось обгородити. Ні в якому разі не намагайтеся самостійно ідентифікувати знайдені боєприпаси. Подібні предмети забороняється брати до рук та здійснювати з ними різноманітні маніпуляції. Лише професійні піротехніки знають як знешкодити вибухонебезпечний предмет.

У Ємільчинському районі піротехніки знищили 7 артснарядів

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: