Поблизу Житомира правоохоронці закрили газову заправку, яка розташована поряд з житловими будинками » Новини Житомира
 
 


Поблизу Житомира правоохоронці закрили газову заправку, яка розташована поряд з житловими будинками

Автор: news_maker від 21-02-2019, 05:59, переглядів: 664

Поблизу Житомира правоохоронці закрили газову заправку, яка розташована поряд з житловими будинками

Прокуратура Житомирської області, у взаємодії з іншими правоохоронними органами, продовжує викривати протиправну діяльність газових заправок, функціонування яких становить небезпеку для місцевих жителів.

Зокрема, 15.02.2019, під процесуальним керівництвом Житомирської місцевої прокуратури, оперативниками Житомирського відділу поліції ГУНП в області та Управління захисту економіки в області, за участю представників Управління Держпраці в області проведено санкціонований обшук на нелегальній газовій заправці, що у селі Станишівка Житомирського району.

Установлено, що газова заправка розташована вздовж автодороги, неподалік житлових будинків, що становить загрозу місцевим мешканцям.

Правоохоронці задокументували факт незаконної реалізації підприємцем скрапленого газу без належних документів та дозволів для здійснення такого виду діяльності.

Під час обшуку, крім виявлених спеціалістами порушень, які наражають сельчан на небезпеку, вилучено чорнові записи та грошові кошти на суму понад 4 тис грн, а також опечатано ємкості зі скрапленим газом та обладнання для його реалізації.

На даний час вирішується питання щодо накладення арешту на вказане майно та демонтажу незаконної газової заправки.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч.1 ст. 272 (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) КК України проводить місцевий відділ поліції, процесуальне керівництво здійснює Житомирська місцева прокуратура.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: