Двоє непрацюючих жителів с. Печанівки демонтували металеві огорожі на місцевому кладовищі » Новини Житомира
 
 


Двоє непрацюючих жителів с. Печанівки демонтували металеві огорожі на місцевому кладовищі

Автор: news_maker від 27-02-2019, 14:06, переглядів: 1 153

Двоє непрацюючих жителів с. Печанівки демонтували металеві огорожі на місцевому кладовищі

Двоє непрацюючих жителів с. Печанівки Романівського району обґрунтовано підозрюються у демонтажі та викраденні металевих огорож на місцевому кладовищі. Окрім того, чоловіки можуть бути притягнені до кримінальної відповідальності за втягнення у злочинну діяльність неповнолітнього.

До дільничного офіцера поліції Романівського ВП ГУНП звернулись жителі с. Печанівки із повідомленням про те, що хтось демонтував огорожі на могилах їх рідних. Працівники слідчо-оперативної групи, які виїжджали на місце події, задокументували відсутність навколо двох могил металевих конструкцій, а також виявлені у ході огляду території їх уламки у канаві.

– Викрити причетних вдалося, опитавши місцевих селян. Свою дільницю я обслуговую тривалий час і встиг вивчити населення. Тож, у першу чергу, провів бесіди з особами, які мають схильність до пошуків легкого заробітку, - розповів старших дільничний офіцер Романівського ВП ГУНП Віктор Метельський.

Таким чином обґрунтовано підозрюваними у вчиненні правопорушення виявились двоє жителів цього ж села віком 31 і 23 років. Чоловіки свою вину визнали, пояснивши, що викрадені металеві конструкції вони здали у якості металобрухту. Поліцейські перевіряють відомості і про те, що до свого злочинного промислу фігуранти задіяли місцевого підлітка.

Нині триває досудове розслідування за ч. 3 ст. 297 (Наруга над могилою…) Кримінального кодексу України. Причетність до інших подібних злодіянь нині перевіряється. Окрім відповідальності за вказані протиправні діяння, чоловіки можуть бути притягнені до відповідальності за втягнення неповнолітньої особи у злочинну діяльність.

Відповідно до чинного законодавства цвинтарним вандалам може загрожувати обмеження волі від 4 до 5 років або ув’язнення строком від 4 до 7 років.

Двоє непрацюючих жителів с. Печанівки демонтували металеві огорожі на місцевому кладовищі

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: