30-річний житомирянин викрадав труби з підвальних приміщень багатоповерхівок » Новини Житомира
 
 


30-річний житомирянин викрадав труби з підвальних приміщень багатоповерхівок

Автор: news_maker від 27-02-2019, 21:43, переглядів: 923

30-річний житомирянин викрадав труби з підвальних приміщень багатоповерхівок

Поліцейські встановили, що 30-річний житомирянин викрадав труби та інші металеві конструкції з підвальних приміщень багатоповерхівок, а також забирався до чужих підсобних приміщень. Нині вставлена його причетність до принаймні шести таких крадіжок. Тривають досудові розслідування.

Наприкінці січня до Житомирського відділу поліції надійшло повідомлення від керуючого комунальним господарством про викрадення майна з підвальних приміщень кількох будинків. На місці події працівники поліції з’ясували, що з трьох багатоповерхівок, розташованих в одному районі міста, уночі було викрадено труби різного діаметру, перехідники, муфти та інше обладнання. Фактично, жителі будинків залишилися без водовідведення.

Відповідні відомості було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 185 (Крадіжка) КК України. Поліцейські розпочали заходи щодо встановлення осіб. Причетних до злодіяння.

У лютому до поліції надійшло ще одне повідомлення про схожу крадіжку з підвалу будинку, розташованого у тому ж районі міста.

У ході проведених заходів поліцейські встановили, що до вчинення злодіянь причетний 30-річний житомирянин. Як з’ясувалось, чоловік проживає неподалік місць вчинення злочинів. У нього вилучили низку речових доказів.

- Затриманий уже потрапляв у поле зору правоохоронців, - повідомив начальник Житомирського відділу поліції Михайло Сорока. – Зокрема, у середині січня його затримали під час спроби викрасти інструменти з підсобного приміщення, розташованого на сходинковому майданчику багатоквартирного будинку. Нині за цим фактом також триває розслідування.

Також нині встановлена причетність чоловіка до крадіжки велосипеда з ще з однієї багатоповерхівки.

Триває розслідування кримінальних проваджень. Відповідно до чинного законодавства чоловікові може загрожувати від 3 до 6 років позбавлення волі.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: