На Олевщині поліція розслідує замах на вбивство чоловіка » Новини Житомира
 
 


На Олевщині поліція розслідує замах на вбивство чоловіка

Автор: news_maker від 28-02-2019, 08:16, переглядів: 637

На Олевщині поліція розслідує замах на вбивство чоловіка

Подія сталась уранці 26 лютого в одному із сіл Олевського району. Унаслідок нетверезого з’ясування стосунків між двома чоловіками один із них завдав своєму опонентові серйозні ушкодження голови. У тяжкому стані потерпілий госпіталізований до лікарні. Винуватець затриманий поліцією.

До Олевського відділення поліції близько 5 ранку надійшло повідомлення про спричинення жителю одного із сіл району тілесних ушкоджень. Медики діагностували у 28-річного жителя цього ж села серйозну відкриту черепно-мозкову травму і терміново госпіталізували його.

На місце події виїхали працівники слідчо-оперативної групи Олевського ВП ГУНП. Поліцейські з’ясували, що подія відбулась у будинку 27-річної місцевої жительки, де потерпілий і 26-річний житель Лугинського району чаркували. Попередньо, конфлікт виник на ґрунті ревнощів, тож молодший із чоловіків і наніс старшому опонентові смертельно небезпечні травми.

Слідчі кваліфікували подію як замах на умисне вбивство (ст.15, ч.1 ст.115 ККУ). Усі обставини та причини з’ясовуються у рамках розпочатого кримінального провадження.

Винуватця поліцейські затримали. Нині йому оголошено про підозру у вчиненні тяжкого злочину.

За чинним законодавством молодикові може загрожувати від 7 до 15 років позбавлення волі.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: