У Житомирському районі внаслідок подвійної ДТП постраждав чоловік » Новини Житомира
 
 


У Житомирському районі внаслідок подвійної ДТП постраждав чоловік

Автор: news_maker від 3-03-2019, 02:22, переглядів: 639

У Житомирському районі внаслідок подвійної ДТП постраждав чоловік

Дорожньо-транспортна пригода за участі двох вантажівок і легковика сталась увечері 27 лютого у с. Зарічанах Житомирського району. Пасажиру легковика знадобилась медична допомога.

Повідомлення про ДТП на 185 км автодороги Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський надійшло до Житомирського відділення поліції близько 20 години. Попередньо встановлено, що водій вантажівки «DAF», 46-річний киянин, рухаючись убік м. Бердичева, повертаючи праворуч, здійснив зіткнення з автомобілем ЗАЗ «FORZA» під керуванням 39-річної житомирянки. Після удару легковик винесло на смугу зустрічного руху, де він зіштовхнувся з іще однією фурою «MERCEDES-BENZ», за кермом якої знаходився 26-річний чернівчанин.

Медична допомога знадобилась 53-річному пасажирові ЗАЗ «FORZA», якого із отриманими внаслідок ДТП травмами було доставлено до лікарні.

Усі обставини та причини, що призвели до вказаної пригоди, з’ясовуються у рамках розпочатого досудового розслідування за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: