У Новограді-Волинському згоріла літня тераса » Новини Житомира
 
 


У Новограді-Волинському згоріла літня тераса

Автор: news_maker від 9-03-2019, 01:15, переглядів: 771

У Новограді-Волинському згоріла літня тераса

5 березня о 20:01 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в літній терасі для відпочинку населення у м. Новоград-Волинський.

По прибуттю чергового караулу вогнеборців було встановлено, що полум’ям повністю охоплено дерев’яну терасу загальною площею 50 кв. м. Споруда була впритул прибудована до приміщення по обслуговуванню авто, а ще за 3 м від осередку займання знаходилось 10 гаражів. Також спостерігався сильний вітер, що пришвидшував процес горіння. Оцінивши обстановку, керівник гасіння пожежі прийняв рішення про залучення додаткового автомобіля для підвозу води. Вогнеборці зосередили свої сили на ліквідації займання тераси та подальшого поширення полум’я.

О 20:26 пожежу локалізовано, а о 21:50 ліквідовано. Внаслідок надзвичайної події загиблих та травмованих не виявлено. Рятувальники не допустили перекидання полум’я на інші будівлі. Вогонь знищив терасу.

Загалом до ліквідації надзвичайної події залучалось 11 чоловік особового складу та 2 пожежні автомобілі. Причину пожежі наразі встановлюють фахівці.

У Новограді-Волинському згоріла літня тераса
У Новограді-Волинському згоріла літня тераса

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: