Екструдований пінополістирол від компанії «Будмакс» » Новини Житомира
 
 


Екструдований пінополістирол від компанії «Будмакс»

Автор: news_maker від 9-03-2019, 21:13, переглядів: 1 298

Компанія «Будмакс» пропонує якісні листові матеріали для теплоізоляції, звукоізоляції. Серед споживачів користується чималим попитом екструдований пінополістирол. Він універсальний, безпечний та довговічний.  Цю продукцію можна замовити за посиланням https://www.budmax.ua/stroitelnye-materialy/uteplitel/penopolistirol-ekstrudirovannyi/penopolistirol-ekstrudirovannyi-tehnonikol/. Широкий вибір товарів з доставкою та гарантією представлено у каталозі.

Екструдований пінополістирол від компанії «Будмакс»

 

Призначення екструдованого пінополістиролу

Пінополістирол, виготовлений методом екструзії, є надійним і ефективним теплоізоляційним матеріалом. Його відмінна риса, у порівнянні зі звичайним пінопластом, полягає в тому, що внутрішні порожнини, заповнені повітрям, замкнуті. Зовнішня поверхня і торцеві частини гладкі. Це забезпечує більш високий рівень термоізоляції.

Екструдований пінополістирол використовують для зовнішнього та внутрішнього утеплення стін, дахів будівель, цокольної, підвальної частин. Матеріал створює додатковий прошарок, завдяки чому тепле повітря взимку не покидає приміщення, а холод не попадає всередину.

Якщо ви використовуєте автономну систему опалення, то після утеплення фасадів екструдованим пінополістиролом будете витрачати на обігрів приміщення істотно менше енергоресурсів.

Продукція набуває свої властивості під час виробництва під впливом високих температур. Технологія екструзії часто використовується при виробництві будматеріалів.

Щоб використовувати всі переваги матеріалу, його необхідно придбати у необхідному обсязі, звернувшись до інтернет-магазину budmax.ua. У продажу представлені листи різної товщини. Ви можете отримати попередню консультацію менеджера, щоб зрозуміти, який саме матеріал потрібен для конкретних цілей.

Переваги інтернет-магазину

Звертаючись до спеціалізованого інтернет-магазину «Будмакс», де пропонуються якісні будівельні матеріали, ви отримуєте чимало переваг:

  • широкий вибір продукції;
  • низькі ціни;
  • швидка доставка транспортними компаніями в усі регіони України;
  • можливість самостійного отримання товарів на складах компанії у великих містах;
  • дотримання гарантійних зобов'язань.

Щоб переконатися у всіх перерахованих вище перевагах, оформіть замовлення в інтернет-магазині, отримайте екструдований пінополістирол для утеплення будівлі.

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: