КП «Профілактика» змінило тарифи на платні медичні послуги » Новини Житомира
 
 


КП «Профілактика» змінило тарифи на платні медичні послуги

Автор: news_maker від 11-03-2019, 06:04, переглядів: 797

КП «Профілактика» змінило тарифи на платні медичні послуги

Виконавчий комітет міської ради затвердив нові тарифи на платні медичні послуги, що надаються комунальним підприємством «Профілактика».

Рішення про встановлення тарифів на платні медичні послуги, що надаються комунальним підприємством було прийнято, 6 березня.

Підприємство здійснює медичний огляд таких категорій населення: осіб, зайнятих у сфері обслуговування, (перукарні, дитячі садки, магазини, кафе, підприємства харчової промисловості), медичний огляд осіб із шкідливими умовами праці (працівники промислових підприємств), а також медогляди водіїв та кандидатів у водії, вступників до учбових закладів та ін.

В управлінні охорони здоров’я міської ради зазначають, що перегляд тарифів відбувся за зверненням комунального підприємства, враховуючи те, що тарифи останній раз переглядалися у травні 2017 року, в зв’язку з підвищенням вартості енергоносіїв, мінімальної заробітної плати та медикаментів.

У свою чергу, директор комунального підприємства «Профілактика» Житомирської міської ради, Олена Вербич пояснила необхідність перегляду тарифів так: «У зв’язку з підвищенням мінімальної заробітної плати, підвищення вартості реактивів на лабораторні дослідження та збільшення тарифів за комунальні послуги виникає необхідність перегляду та збільшенню тарифів на платні медичні послуги, що надаються нашим підприємством».

Відповідно до прийнятого рішення зміни виглядають наступним чином:
КП «Профілактика» змінило тарифи на платні медичні послуги

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: