«Екопосуд» для ваших свят » Новини Житомира
 
 


«Екопосуд» для ваших свят

Автор: news_maker від 11-03-2019, 18:07, переглядів: 817

«Екопосуд» для ваших свят

Раніше одноразові тарілки були пов'язані з кітчем і сміттям. Складно було задовольнити покупця цими простими, навіть нудними елементами посуду. Вони були радше очевидним рішенням - купувались не з естетичних міркувань, а швидше з практичних. Цей стереотип, однак, розвінчується з часом і тепер гарні паперові тарілки - невід'ємна деталь практично всіх люб'язних прийомів, організованих на відкритому повітрі.

 

Елегантна деталь кожної вечірки

 

Компанія "Екопосуд" пропонує посуд для фуршету зроблений зі смаком і дуже елегантний. Різноманітна палітра кольорів та принтів задовільнить і мінімалістських естетів, і творчих сміливців. Паперові тарілки із золотими чи срібними візерунками, яскравими квітами, класичні білі чи матово-чорні - вони ідеально підходять як для формальних вечірок, організованих на відкритому повітрі так і для зустрічі з родиною чи романтичного пікніка для двох! Тарілки з ефектним декором підкреслять естетику і тему кожного свята. Якщо ви хочете влаштувати вечірку, про яку всі пам'ятатимуть, то вам неодмінно потрібно подбати про сервірування столу. В «Екопосуд» ви знайдете доступні паперові тарілки та стаканчики з різними малюнками і кольорами, які можуть вмістити велику порцію їжі, закусок чи напоїв. Незважаючи на те, що святкові тарілки і столові прибори є лише одним з елементів планування всієї вечірки, він неабияк важливий.

 

Паперові тарілки - тому що вам подобається еко стиль!

 

Щороку сотні мільярдів одноразових пластикових тарілок, стаканчиків, аксесуарів для вечірок тощо потрапляють на звалище або в навколишнє середовище. Тому те, як ви вирішите обслуговувати ваш наступний фуршет або свято є дуже важливим. Підкреслити ваш еко-стиль і пристрасть до навколишнього середовища, допоможе продукція від "Екопосуд", яка завжди доречна!

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: