Черняхівські поліцейські повернули чоловікові відібраний шахрайкою телевізор » Новини Житомира
 
 


Черняхівські поліцейські повернули чоловікові відібраний шахрайкою телевізор

Автор: news_maker від 13-03-2019, 00:15, переглядів: 873

Черняхівські поліцейські повернули чоловікові відібраний шахрайкою телевізор

11 березня поліцейські викрили жительку селища у заволодінні чужим майном шляхом обману. Як встановили розшуківці, жінка під надуманим приводом відібрала у знайомої телевізор та перепродала його. Нині їй загрожує кримінальна відповідальність.

41-річна потерпіла розповіла, що наприкінці лютого до її будинку прийшла наглядно знайома разом з товаришкою. Жінки переконали співмешканця заявниці, якої у той час не було вдома, у наявності боргу перед ними. Гості впевнено стверджували, що днями одна з них позичила тисячу гривень потерпілій, а оскільки та не повертає гроші, то вони забирають телевізор з тюнером.

Чоловік не встиг оговтатись, як техніку винесли з будинку. Заявниця лише наступного дня повернулась додому і виявила відсутність власного майна. Знайома ж навідріз відмовилась його повертати, тож потерпіла звернулась до поліції.

Як з’ясували правоохоронці, перевіряючи обставини події, лиходійка того ж вечора продала телевізор, а отримані кошти витратила на власні розваги. Окрім того, у ході перевірки інформації про боргові зобов’язання жоден із вказаних нею свідків події не підтвердив факт передачі потерпілій грошей.

За вказаним фактом було розпочато кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Санкція статті за заволодіння чужим майном шляхом обману передбачає відповідальність у вигляді як штрафу, так і обмеження волі терміном до 3 років.

- Підозрювана, 41-річна жителька смт. Черняхова, раніше уже притягувалась до кримінальної відповідальності за правопорушення, пов’язані із незаконним обігом наркотичних засобів. Нині ж їй загрожує чергове покарання, - прокоментував начальник Черняхівського відділення поліції Віктор Левандовський.

Відібрану техніку поліцейські вилучили у нового власника та повернули потерпілій.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: