Міська влада обіцяє підтримку в створенні ОСББ » Новини Житомира
 
 


Міська влада обіцяє підтримку в створенні ОСББ

Автор: admin від 20-03-2013, 16:23, переглядів: 1 587

Міська влада обіцяє підтримку в створенні ОСББ

В Житомирі буде створено центр, що надаватиме підтримку бажаючим створити ОСББ. Про це 20 березня під час засідання міськвиконкому повідомила начальник управління житлового господарства міської ради Світлана Півоварова.

«Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України та розпорядження голови обласної адміністрації пропонується при управлінні житлового господарства створити ресурсний центр, який буде надавати зацікавленим у створенні ОСББ інформаційно-консультаційні послуги та юридично-правову підтримку», – розповіла Світлана Півоварова.

Підтримує створення ОСББ і мер Житомира. «Ми повинні проводити роз’яснювальну роботу в частині створення ОСББ, тому що це форма ефективного управління спільною власністю і вона не обов’язково передбачає скасування ЖЕКів, оскільки ЖЕК може бути організацією, яка надає послуги, а при створенні ОСББ жителі зможуть контролювати якість цих послуг», – зауважив Володимир Дебой. Керівник міста підкреслив, що це сьогодні є можливістю мешканців ефективно управляти своєю власністю.

Станом на сьогодні у Житомирі створено та діє 52 ОСББ.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: