Кожен четвертий житель області, не пенсіонер, отримав субсидію готівкою » Новини Житомира
 
 


Кожен четвертий житель області, не пенсіонер, отримав субсидію готівкою

Автор: news_maker від 15-03-2019, 11:09, переглядів: 1 042

Кожен четвертий житель області, не пенсіонер, отримав субсидію готівкою

Такою є проміжна статистика за 12-13 березня 2019 року. Про це повідомили у Житомирському обласному управлінні АТ «Ощадбанк».

З 12 березня поточного року стартувала виплата субсидій «живими грошима» для тих, хто не є одержувачем пенсії. Таких субсидіантів в області понад 50 тис. Загалом же житлову субсидію на Житомирщині отримують 137 господарств, з яких 86,5 тис. – це пенсіонери.

Заступник начальника Житомирського обласного управління АТ «Ощадбанк» Микола Шульга повідомив: «За 12-13 березня вже кожен четвертий субсидіант, який не є пенсіонером, отримав субсидію у готівковій формі. Для виплати монетизованої субсидії до банку надійшло майже 65,5 млн грн, з яких за два дні вже виплатили людям 23,1 млн грн. Через банк мають отримати державну допомоги для розрахунків за комунальні послуги більше 50 тисяч жителів області. Понад 13 тисяч осіб вже одержали свою субсидію готівкою».

Так за словами Миколи Шульги, змогли виплатити за два дні 23,1 млн грн завдяки тому, що 8,5 тис субсидіантів отримали «живі гроші» на заздалегідь оформлені картки банку.

Нагадаємо, що з 12 березня одержувачі субсидій, які не є пенсіонерами, можуть отримати її готівкою у відділенні Ощадбанку через терміновий переказ «Швидка копійка», або ж оформити карту та отримати ці кошти за 2-3 дні.

До того ж, навіть якщо субсидіант отримав готівку в касі банку, то одразу працівники фінустанови пропонують оформити картку. Тоді наступного місяця субсидія буде зарахована на картку клієнта.

«Я сьогодні отримала свою субсидію готівкою – трошки більше 3 тисяч грн. За лютий за комунальні послуги зможу оплатити практично на 100%. Впевнена, що у березні комуналка буде меншою і я зможу зекономити і витрати ці кошти на сім’ю», – розповідає житомирянка Вікторія.

Також жителька обласного центру зазначила, що вже оформила картку і наступного разу вже отримає субсидію, не виходячи з дому.

Нагадаємо, що субсидіанти мають право платити менше, якщо на рахунках є невикористана субсидія.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: