У Малині нетверезий водій вилетів на зустрічну та зіткнувся з ГАЗом » Новини Житомира
 
 


У Малині нетверезий водій вилетів на зустрічну та зіткнувся з ГАЗом

Автор: news_maker від 20-03-2019, 09:33, переглядів: 776

У Малині нетверезий водій вилетів на зустрічну та зіткнувся з ГАЗом

На щастя, ніхто з учасників автопригоди не постраждав. Відносно керманича, який дозволив собі сісти за кермо у нетверезому стані, складено адміністративні матеріали.

Дорожньо-транспортна пригода сталася увечері 17 березня по вул. Гагаріна у районному центрі. За повідомленням, що надійшло до поліції, зіштовхнулися вантажівка та іномарка.

На місце події прибули працівники групи швидкого реагування Малинського відділення поліції.

Як було встановлено, 48-річний водій автомобіля ГАЗ-3307 рухався у напрямку центру міста, коли на зустріч йому виїхав автомобіль «Skoda» під керуванням 37-річного місцевого жителя. У результаті зіткнення ніхто з людей не постраждав, автомобілі отримали механічні пошкодження.

Поліцейські доставили керманичів до місцевої лікарні для освідування на стан алкогольного сп’яніння. У результаті було встановлено, що водій «Skoda» сів за кермо нетверезим (1,63 проміле).

Відтак працівники поліції склали матеріали за ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна) та ст. 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) Кодексу про адміністративні правопорушення України та направили до суду.

Водієві може загрожувати штраф у розмірі 600 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права керування транспортними засобами на один рік.

У Малині нетверезий водій вилетів на зустрічну та зіткнувся з ГАЗом
У Малині нетверезий водій вилетів на зустрічну та зіткнувся з ГАЗом

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: