Житомирський ФК "Полісся" обіграв "Кремінь" у товариському матчі » Новини Житомира
 
 


Житомирський ФК "Полісся" обіграв "Кремінь" у товариському матчі

Автор: news_maker від 21-03-2019, 12:27, переглядів: 899

Житомирський ФК "Полісся" обіграв "Кремінь" у товариському матчі

13 березня, житомиряни провели другий товариський матч проти лідера групи «Б» МФК «Кремінь» (Кременчуг). Традиційно, зустрілися команди на головному полі НТБ ФК «Полтава» у Копилах.

Про це повідомляє офіційний сайт "жовто-зелених".

Розпочинали команди на рівних, переважно, боролися за кожен клаптик поля та демонстрували силовий футбол. Перший небезпечний момент біля воріт суперника «жовто-зелені» створили на 23-й хвилині зустрічі. Сергій Суханов з кута штрафної пробивав по воротах, але м’яч пролетів поруч зі стійкою.

«Кремінь» же не міг створити потенційно небезпечних моментів біля наших воріт увесь тайм. Проте, на 45-й хвилині зустрічі вони таки зуміли першими відкрити рахунок у матчі реалізувавши призначений пенальті – 0:1.

По перерві житомиряни посилили натиск на суперника і змогли зрівняти рахунок у матчі вже на 60-й хвилині. На подачу Дениса Галенкова відгукнувся Артем Недоля, який головою відправив м’яч прямо у сітку воріт голкіпера гостей.

На 80-й хвилині матчу «Полісся» провело ще одну успішну атаку, яка дозволила команді вийти вперед. Новачок «жовто-зелених» Максим Боровець забиває свій перший м’яч за житомирян і тим самим приносить нам перемогу – 2:1.

Категорія: Спорт

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: