У Чуднівському районі затримали групу гастролюючих крадіїв » Новини Житомира
 
 


У Чуднівському районі затримали групу гастролюючих крадіїв

Автор: news_maker від 24-03-2019, 21:56, переглядів: 2 133

У Чуднівському районі затримали групу гастролюючих крадіїв

21 березня у с. Стовпові відразу після учинення крадіжки з будинку місцевого жителя були затримані двоє жінок. Під час огляду поліцейські вилучили у них чужі речі та кошти. Проводиться досудове розслідування.

Подружжя пенсіонерів повернулись додому якраз вчасно, щоб застати у подвір’ї двох незнайомок, які, забачивши господарів, намагались втекти.

Втім чоловік відразу помітив відкриті двері власної оселі, залишені ним замкненими лише півгодини тому, та збагнув причину перебування непроханої пари у його дворі. Вітак підозрілих жінок затримав, не зважаючи на їх плутані пояснення, а до села викликав поліцейських.

Під час з’ясування усіх обставин працівники слідчо-оперативної групи провели огляд місця події та вилучили викрадені з будинку ювелірні вироби із золота та значну суму готівки.

Затриманих доставили до відділення поліції. Встановлено, що одна з них є 38-річною жителькою м. Чигирина Черкаської області, а інша - 42-річною жителькою м. Шепетівки Хмельниччини.

- Також ми встановили і транспортний засіб, на якому приїхали жінки до села. Це ВАЗівка, в якій на околиці населеного пункту їх очікував водій. Нині автомобіль затримано, а керманича опитано щодо обставин перебування у районі, - розповів начальник Чуднівського відділення поліції Анатолій Корнієць.

Жінки затримані у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Їм оголошено про підозру у вчиненні правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 15 (Замах на злочин), ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Транспортний засіб вилучено для проведення необхідних досліджень.

У Чуднівському районі затримали групу гастролюючих крадіїв
У Чуднівському районі затримали групу гастролюючих крадіїв

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: