Координаційна рада обрала для публічного захисту 35 грантових проектів із 70 » Новини Житомира
 
 


Координаційна рада обрала для публічного захисту 35 грантових проектів із 70

Автор: news_maker від 25-03-2019, 06:34, переглядів: 884

Координаційна рада обрала для публічного захисту 35 грантових проектів із 70

35 інститутів громадського суспільства із 70, що подали свої проекти на грант від Житомирської ОДА-2019, проходять на другий етап та 29 березня будуть презентувати свої ініціативи членам Координаційної ради з питань сприяння у розвитку громадянського суспільства при облдержадміністрації.

Таке рішення прийняли члени Координаційної ради з питань сприяння у розвитку громадянського суспільства при облдержадміністрації, 20 березня, під час засідання.

Автори 35 проектів вже 29 березня презентуватимуть свої соціальні ініціативи, аби довести актуальність та важливість запланованих заходів.

Критерії, якими керувалися члени Координаційної ради під час відбору проектів для презентації, зокрема, такі: відповідність проекту його меті, реалістичність досягнення і значущість очікуваних результатів та результативних показників виконання проекту, рівень кадрового та матеріально-технічного забезпечення та інше.

Перелік інститутів громадського суспільства, допущених до публічного захисту можна переглянути за посиланням: http://oda.zt.gov.ua/news/koordynatsijna-rada-obrala-dlya-publichnogo-zahystu-35-grantovyh-proektiv-iz-70/.

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: