Обласний театр ім. І. Кочерги має всі шанси отримати статус національного, – Геннадій Зубко » Новини Житомира
 
 


Обласний театр ім. І. Кочерги має всі шанси отримати статус національного, – Геннадій Зубко

Автор: news_maker від 31-03-2019, 13:52, переглядів: 681

Обласний театр ім. І. Кочерги має всі шанси отримати статус національного, – Геннадій Зубко

Житомирський обласний академічний український музично-драматичний театр ім. І. Кочерги сучасний, креативний, конкурентоспроможний та має всі шанси отримати статус національного.

Про це сказав Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко спілкуючись із журналістами.

«Наші дитячі вистави можуть конкурувати із виставами в Лондоні або у Парижі, бо вони дійсно класні, сучасні і найголовніше – креативні. Сьогодні вже підійшов час, щоб наш театр отримав статус національного. Це ж питання відноситься і до нашого музею космонавтики. Це питання потрібно піднімати і рухатися у цьому напрямку, щоб область визначалася та подавалася. А ми будемо допомагати», – сказав Геннадій Зубко.

«Кожен театр – це нові емоції. Ми запрошували сюди театрального критика Сергія Васильєва. Нашим режисерам було цікаво почути зворотній зв’язок, не тільки від житомирян, а й театральних критиків. І вже рік після того, ми на якихось виставках зустрічаємо пана Васильєва – він згадує наших акторів, нашого Петра Авраменка і всім розповідає. І це задоволення, коли незнайомі люди підходять і, чуючи, що ми з Житомира, згадують про наш театр», – додала дружина Геннадія Зубка, голова ГО «Житомир, зроби голосніше!» Людмила Зубко.

Нагадаємо, що у цьому році планують розпочати реконструкцію театру.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: