У Житомирі неадекватний член комісії накинувся на поліцейську через зауваження » Новини Житомира
 
 


У Житомирі неадекватний член комісії накинувся на поліцейську через зауваження

Автор: news_maker від 1-04-2019, 23:09, переглядів: 798

У Житомирі неадекватний член комісії накинувся на поліцейську через зауваження

1 квітня уночі на одній з дільниць обласного центру під час суперечки між членами комісії поліцейська зробила зауваження щодо дотримання порядку та правил етики. На що один з опонентів відреагував лайкою та накинувся на 24-річну лейтенанта поліції з стусанами. Розпочато кримінальне провадження. Дебошира затримано.

Подія сталася близько 1.30. Поліцейська знаходилась в окремій кімнаті приміщення дільничної виборчої комісії, коли туди зайшли двоє її членів, чоловік та жінка, та почали голосно і у грубій формі виказувати невдоволення тривалістю оформлення документів по підрахунку голосів. Лейтенант поліції зробила зауваження обом щодо етикету і дотримання порядку.

- Замість опанувати роздратування та взяти свої емоції під контроль, 55-річний чоловік накинувся на 24-річну поліцейську: спочатку з нецензурною лайкою, а за мить із стусанами. Почав штовхати, хапати за одяг та тягати за волосся. Дебошир заспокоївся лише після попередження дівчини про застосування табельної зброї, - розповів начальник Житомирського відділу поліції Михайло Сорока.

На місце події прибула слідчо-оперативна група, яка задокументувала усі обставини події.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Підозрюваного у його вчиненні затримано у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Проводяться подільші слідчі дії.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: