У Коростені поліцейські розшукали мотоугонщика » Новини Житомира
 
 


У Коростені поліцейські розшукали мотоугонщика

Автор: news_maker від 8-04-2019, 05:53, переглядів: 818

У Коростені поліцейські розшукали мотоугонщика

Оперативники карного розшуку Коростенського відділу поліції обґрунтовано підозрюють у причетності до незаконного заволодіння мопедом раніше судимого жителя райцентру. Триває досудове розслідування.

Наприкінці березня до Коростенського відділу поліції звернулась 62-річна місцева жителька із повідомленням про те, що упродовж ночі хтось викрав з території її домоволодіння мопед «Yamaha».

Працівники слідчо-оперативної групи, які виїжджали на місце події, з’ясували, що транспортний засіб належить племіннику заявниці. Чоловік залишив його на зберігання на час своєї відсутності. Жінка замкнула мопед у підсобному приміщенні. А якось уранці побачила, що двері підсобки відкриті, а двоколісника немає. Поліцейські попередньо встановили, що ймовірний злодій потрапив усередину, підібравши ключ.

– У ході проведених відпрацювань ми викрили чоловіка, причетного до незаконного заволодіння. Це раніше судимий 39-річний житель м. Коростеня. Викрадений мопед він мав намір продати, а до тих пір заховав його у домоволодінні свого знайомого жителя району. Наразі транспортний засіб вилучений, - розповів начальник Коростенського ВП ГУНП Михайло Старовойт.

У рамках подальшого досудового розслідування за ч.2 ст.289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) ККУ чоловіка перевіряють на причетність до інших подібних злодіянь на Коростенщині.

За чинним законодавством йому може загрожувати від 5 до 8 років ув’язнення.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: