Хорошівські поліцейські затримали магазинного крадія » Новини Житомира
 
 


Хорошівські поліцейські затримали магазинного крадія

Автор: news_maker від 8-04-2019, 06:17, переглядів: 902

Хорошівські поліцейські затримали магазинного крадія

У ніч з 3 на 4 квітня із сільської крамниці було викрадено товари. Поліцейські оперативно розшукали місцевого жителя, причетного до злодіяння. Нині триває досудове розслідування.

Уранці 4 квітня до Хорошівського відділення поліції звернулась 57-річна жителька с. Рижан із повідомленням про крадіжку з крамниці. Жінка розповіла, що працює у торгівельному закладі, тож коли вранці прийшла на роботу – виявила розбите скло у приміщенні та нестачу товарів.

На місці події працівники слідчо-оперативної групи з’ясували, що зловмисник виламав металеву решітку та розбив віконну шибку. Потрапивши до крамниці, викрав звідти тютюнові вироби, спиртне, продукти харчування та солодощі.

У ході проведених першочергових заходів поліцейські опитали місцевих жителів, які могли стати свідками чи очевидцями події, провели огляд приміщення та вилучили низку речових доказів.

У результаті встановили, що до злодіяння причетний 23-річний житель сусіднього населеного пункту. Молодик вже потрапляв у поле зору поліції за п’яні витівки. Втім, цього разу на нього може очікувати більш суворе покарання.

У чоловіка вилучили частину викраденого, він визнав свою провину.

Нині триває досудове розслідування за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) КК України. Законодавством за такі дії передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Хорошівські поліцейські затримали магазинного крадія

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: