Дітям Салівської школи, де сталася пожежа, вже організували навчальний процес » Новини Житомира
 
 


Дітям Салівської школи, де сталася пожежа, вже організували навчальний процес

Автор: news_maker від 11-04-2019, 12:16, переглядів: 1 019

Дітям Салівської школи, де сталася пожежа, вже організували навчальний процес

Для 27 учнів, які навчались у Салівській ЗОШ I-II ст. Черняхівського району, навчальний процес не припиняється. Наразі дітям організували навчання у приміщенні сільської ради, а з нового навчального року учнів підвозитимуть до Жадьківського ліцею.

Про це повідомив голова Черняхівської РДА Микола Жилінський сьогодні, 11 квітня.

«Навчальний процес для дітей школи, яка згоріла у с. Сали, не зупиняється. Наразі для учнів ми організували «кабінети» у приміщенні сільської ради. Цей навчальний рік ми завершуємо тут, а з наступного 2019-2020 року ми плануємо підвіз дітей шкільним транспортом до с. Жадьків – це типова школа на 320 учнів. Місця там вистачить», – зазначив Микола Жилінський.

Загалом у Салівській школі навчались 29 дітей, з яких 5 – доїжджали із сусіднього села. Ця школа – одна із тих, яку у перспективі планували оптимізувати. Адже вона була малокомплектною і знаходилась у дуже старій будівлі, яка була всього лиш пристосована до навчання.

Нагадаємо, що за інформацією управління ДСНС у Житомирській області 9 квітня о 23:20 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в будівлі ЗОШ І-ІІ ступенів в с. Сали Черняхівського району, розташованої в 24 км від райцентру. До місця події були негайно спрямовані два відділення рятувальників Черняхівського підрозділу ДСНС.

Пожежу локалізували о 00:25 та о 01:17 – ліквідували. Вогнем знищена покрівля будівлі школи площею 200 кв.м.

Причини виникнення пожежі наразі встановлюють фахівці.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: