На Житомирщині учні навчаються математично-природничим наукам, використовуючи нове обладнання » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині учні навчаються математично-природничим наукам, використовуючи нове обладнання

Автор: news_maker від 14-04-2019, 21:40, переглядів: 612

На Житомирщині учні навчаються математично-природничим наукам, використовуючи нове обладнання

У навчальних закладах області уроки фізики, хімії, біології та математики стали ефективнішими та цікавішими завдяки новому оснащенню у кабінетах. Загалом, в начальних закладах області вже функціонують 56 нових кабінетів, де були зроблені ремонти відповідно до типових проектів за рахунок місцевих бюджетів.

Про це повідомляє управління освіти і науки ОДА.

У 2018 році Житомирська ОДА придбала 72 комплекти обладнання, у 2019 році заплановані видатки на придбання обладнання для кабінетів природничо-математичного циклу у розмірі 8,5 млн грн.

«Ми дуже раді, що у нас з’явилося нове обладнання і матеріали для дослідів. Діти задоволені, адже можуть проводити досліди, розробляти проекти. Я працюю вчителем 38 років я бачу, як зросла зацікавленість до предмету завдяки цьому обладнанню. Діти бачать на картинці результат досліду, а завдяки обладнанню і матеріалам можуть повторити цей дослід власноруч.», – ділиться вчитель Вишевицької загальноосвітньої школи пані Валентина.

У комплектах для кабінетів школи отримали набори для лабораторних і практичних занять, демонстраційні матеріли, мікроскопи, штативи, мультимедійні засоби тощо.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: