На Олевщині поліцейські затримали крадія деревини » Новини Житомира
 
 


На Олевщині поліцейські затримали крадія деревини

Автор: news_maker від 17-04-2019, 08:37, переглядів: 791

На Олевщині поліцейські затримали крадія деревини

Уночі під час забезпечення безпеки дорожнього руху на одному з магістральних автошляхів працівники поліції виявили причіп, завантажений лісопродукцією. Правоохоронці встановили власника транспортного засобу та вилучили вантаж, викрадений, як було встановлено, з місцевого лісництва.

Близько 1-ї ночі інспектори сектору реагування патрульної поліції Олевського відділення, які забезпечували правопорядок та безпеку руху, помітили на 239 км автошляху Київ-Ковель саморобний причіп. Під час огляду правоохоронці виявили завантажені у транспортний засіб дубові колоди.

Поліцейські встановили, що причіп належить 49-річному жителю району. Чоловік знаходився неподалік та пояснив, що трактор, який тягнув причіп, поламався. Жодних документів щодо походження деревини він не надав. Відтак причіп з вантажем поліцейські вилучили.

Згодом було встановлено, що чоловік уночі викрав лісопродукцію з території місцевого лісництва.

Попередня правова кваліфікація події – ст. 185 (Крадіжка) КК України. Законодавством за такі дії передбачено покарання у вигляді штрафу, громадських або виправних робіт, або піврічного арешту чи позбавлення волі на строк до 3 років. Нині триває подальше з’ясування обставин події.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: