На Житомирщині відзначається стале динамічне зростання валової продукції сільського господарства » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині відзначається стале динамічне зростання валової продукції сільського господарства

Автор: admin від 27-03-2013, 19:50, переглядів: 1 824

На Житомирщині відзначається стале динамічне зростання валової продукції сільського господарства

Відбулося засідання колегії департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації, присвячене підсумкам роботи агропромислової галузі області за 2012 рік та визначенню завдань на 2013 рік.
Колегія проходила під головуванням директора департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Миколи Дідківського, за участі заступників директора департаменту та керівників структурних підрозділів департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації, заступників голів райдержадміністрацій з питань АПК, начальників управлінь агропромислового розвитку райдержадміністрацій, керівників обласних управлінь та галузевих служб.
На колегію було винесено три питання: Про підсумки роботи галузі АПК за 2012 рік та про завдання на 2013 рік, Про підготовку і проведення комплексу весняно-польових робіт, Про хід виконання рішення колегії головного управління агропромислового розвитку облдержадміністрації від 11.12.12 №2 «Про ситуацію в ході зимівлі тваринництва 2012-2013 років».
«Протягом 2012 року розвиток галузі аграрного виробництва області супроводжувався постійним динамічним зростанням виробництва валової продукції сільського господарства. За 2012 рік всіма категоріями господарств вироблено валової продукції сільського господарства на суму 7 млрд. 102 млн. гривень», - доповів у своєму виступі директор департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Микола Дідківський.
Індекс сільськогосподарського виробництва склав 109,5%, у тому числі по сільгосппідприємствах 118,0% та по господарствах населення – 104,3%. Це дало змогу області посісти третє місце в державі за виробництвом валової продукції сільського господарства.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: