Нетверезий житомирянин «замінував» багатоповерхівку » Новини Житомира
 
 


Нетверезий житомирянин «замінував» багатоповерхівку

Автор: news_maker від 1-05-2019, 20:03, переглядів: 856

Нетверезий житомирянин «замінував» багатоповерхівку

29 квітня на спецлінію «102» надійшло повідомлення про замінування одного з під’їздів житлового будинку в обласному центрі. Під час обстеження багатоповерхівки поліцейські небезпечних предметів не виявили. Правоохоронці затримали житомирянина, який зателефонував із завідомо неправдивим повідомленням.

Телефонний дзвінок про вибухонебезпечний предмет в житомирській багатоповерхівці надійшов до поліції о 16.40. За словами анонімного заявника, він заклав «бомбу» в під’їзді 9-поверхового будинку.

На місце події негайно виїхали поліцейські вибухотехніки, слідчо-оперативні групи ГУНП та Житомирського відділу поліції, кінолог зі службовим собакою та патрульні.

Поліцейські обмежили доступ до потенційно небезпечної території та розпочали обстеження і пошук небезпечного предмета. На сходинковому майданчику у під’їзді правоохоронці виявили 25-річного місцевого жителя, який перебував у нетверезому стані. Було встановлено, що саме він і здійснив дзвінок про «замінування».

Поліцейські вилучили низку речових доказів. Молодик визнав свою провину, однак пояснити причину вчинку не зміг.

Нині триває з’ясування всіх обставин події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст.259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) КК України. За такі дії псевдомінеру може загрожувати від 2 до 6 років позбавлення волі.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: