Фруктові цукерки - чому вони корисні для дітей? » Новини Житомира
 
 


Фруктові цукерки - чому вони корисні для дітей?

Автор: news_maker від 14-05-2019, 15:09, переглядів: 2 378

 Фруктові цукерки - чому вони корисні для дітей?

Солодощі з фруктів і ягід, до складу яких входить винятково натуральна сировина, без штучних інгредієнтів, стають дедалі популярнішими, й попит на них неухильно зростає як в Житомирі, так ці по всій країні. Зокрема, найбільш відомі сьогодні в Україні фруктові цукерки "ФрукФетта" виготовляються з найкращих сортів вітчизняних ягід і фруктів без використання кондитерської глазурі.

У зимовий час натуральні плоди коштують дуже дорого, тому солодощі від компанії SERGIO (вона також виробляє натуральні сухофрукти) стануть їм прекрасною заміною, адже вони абсолютно нешкідливі для діток, мають свіжим ароматом і природнім фруктово-ягідним смаком.

В Україні фруктові цукерки від SERGIO випускаються у вигляді тонких пластинок, спресованих між собою в кілька шарів. Вони бувають круглими або прямокутними, а щоб не прилипали до обгортки, їх посипають цукровою пудрою. Деякі покупці вважають, що ФрукФетта схожа на пастилу, але цукерки з фруктів і ягід значно смачніше, мають тонший аромата і абсолютно нешкідливі!

Не виключено, що дехто з житомирян вважатиме ціну цих солодощів досить високою (в середньому 12-14 гривень), але ж смачні й корисні продукти не можуть коштувати дешево. До того ж в недорогих цукерках містяться штучні наповнювачі, які можуть виявитися небезпечними для здоров'я. Тому ті, хто дбає про своїх діток, стежить за власною вагою, любителі солодкого і вегани вибирають саме ФрукФетту.

А що в середині фруктових цукерок?

Дивовижна за своїми властивостями продукція від української компанії містить тільки натуральну сировину й мінімальну кількість цукру. З вітчизняних фруктів і ягід, вирощених в екологічно чистих регіонах країни, відбираються найбільш спілі та якісні плоди, які потім висушуються в спеціальних печах.

Причому процес відбувається в два етапи при температурі до 80 градусів. Завдяки такій делікатної обробці в кінцевому продукті зберігаються практично всі корисні речовини (вітаміни, мінерали, мікроелементи), які містяться в свіжих плодах. Саме тому вживання цих фруктових цукерок, на відміну від традиційних солодощів, не завдає шкоди дітям і дорослим, а приносить лише задоволення та користь.

Асортимент "ФрукФетти" в Україні

Фруктові цукерки припадуть до душі не лише дітям, а й людям будь-якого віку. Серед величезного асортименту виробника кожен знайде для себе улюблений і неповторний продукт, оскільки випускаються цукерки з різних плодів:

  • Вишня. Нагадає аромат щойно звареного запашного варення;
  • Смородина. Запам'ятовується легкою кислинкою і ні з чим не порівнянним ароматом найкориснішої ягоди;
  • Абрикос. Відрізняється ніжним, насиченим солодкуватим смаком південного фрукта;
  • Лимон. У складі цукерки міститься перемелена цедра, що надає ледь помітну оригінальну гірчинку;
  • Ожина з м'ятою. Унікальна комбінація аромату лісової ягоди та освіжаючої прохолоди.

І це не весь перелік фруктових цукерок, адже виготовляються вони в найрізноманітніших поєднаннях плодової сировини!

Калорійність та зберігання

Для дітей і тих дорослих, хто дотримується дієтичного харчування, ФрукФетта чудово замінить солодощі, оскільки фруктові цукерки не містять жирів. Енергетична цінність цієї смачної та запашної продукції не перевищує 335 кілокалорій, адже в 100 г міститься не більше 1,2 г білка і 85 г вуглеводів.

Термін зберігання фруктових цукерок становить 1 місяць, якщо температура навколишнього повітря не буде перевищувати 15 градусів. При дотриманні цих умов фруктова цукерка протягом 30 днів залишається смачною і ароматною, завдяки чому вона дуже популярна в багатьох закладах - фруктові цукерки можна зустріти в маленькому кафе Житомира, і в офісі жіночого психолога в Києві, на ресепшені відомих готелів, у прийомних провідних компаній, які здійснюють аудит фінансової звітності, на транспорті та в багатьох інших місцях.

У Житомирі, Києві та інших містах купити ФрукФетту можна в інтернет магазині виробника www.frutalina.com.ua, в кондитерських і мережевих магазинах. Причому на сайті зробити це можна в режимі онлайн, замовивши дрібнооптову партію, або придбати продукцію в роздріб.

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: